Adobe udvider Photoshop.com

Photoshopcom

Adobe har netop udvidet mulighederne på den internetbaserede udgave af Photoshop til også at tilbyde video-deling. Netop nu er det blevet mulig at uploade og dele op til 200MB via browseren og op til 2GB via Air.

Adobes webudgave af Photoshop, på Photoshop.com, er netop blevet udvidet med endnu flere funktioner. Det er nemlig blevet muligt at dele videoer i browser og via AIR. Fra browseren er det muligt at uploade videoer på op til 200 MB i størrelse, mens det er muligt at dele videoer på op til 2GB via AIR.  Herefter fungerer videoklip på samme måde som billefiler, altså med mulighed for at dele med andre brugere.

Foruden nye videofunktiner, er det også blevet muligt at oprette grupper og “Group Albums”, med henblik på at samarbejde  i grupper og få en delt adgang til projekter.

Photopshop.com er gratis at bruge , men har en begrænsning på 2GB lagringsplads.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.