Almindelig USB til iPods

Pockedock

Minitest: PocketDock fra SendStation er en næsten revolutionerende ny løsning, som erstatter Apples til tider irriterende dock-stik med almindelig USB. Se her hvad vi synes om den lille dims, der fylder stort set det samme som Apples eget Dock-stik.

Vi har leget lidt med den nye PocketDock fra Sendstation og må erklære os som store fans af den lille dims. PocketDock er et såkaldt Line Out Mini USB-stik, som erstatter den interne Apple-dock og dermed giver adgang til at du kan benytte almindelige USB-kabler til opladning.

Den lille PocketDock fylder ikke mere end det gamle Dockstik og det er derofr muligt at benytte stort set det samme eksterne udstyr inklusive etuier, som du plejer. Ved siden af selve USB-stikket er der en lydudgang og det er derfor muligt at lytte til musik mens du lader eller skifter musikken på din iPod.

PocketDock fås i sort, vejer små fire gram, og måler 7 x 25,5 mm. Der er inkluderet to almindelige audiokabler i pakken, som er til salg for godt 200 kroner.

Konklusion: Der er intet at betænke sig over, hvis man er den mindste smule irriteret over Apples dock-system og hellere vil benytte rigtig USB i begge ender. USB er trods alt en mere udbredt standard end Apples Dock-system nogensinder bliver. Vi giver fem ud af seks stjerner, ikke mindst for den ganske gode lyd, som kommer ud af PocketDocks lydudgang.

Krav: PocketDock virker med disse iPod-versioner: iPhone (alle), iPod touch (alle), iPod classic, Pod nano (alle), 5G iPod (video), 4G iPod (click-wheel), iPod photo og den gode gamle iPod mini.

PocketDock3

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.