Apple bekræfter iPod-event 9. september

iPodpress

Apple har netop bekræftet at man afholder en “special event” den 9. september. Nyheden kommer efter lang tids spekulation omkring et iPod-event.

Ifølge masser af rygter har det hele tiden været planen at Apple skulle holde en “special event” i september måned. Nu har Apple bekræftet denne event ved at udsende email-invitationer til dele af den amerikanske presse.

Som tidligere år har Apple valgt Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco, som stedet hvor de nye produkter skal præsenteres for pressen.

Fra presseinvitationen bliver man ikke meget klogere end at det handler om musik, idet der blot står “It’s only Rock’n’roll, but we like it”. Skal man dog tro de mange rygter fornylig, så står den på nye sandsynligvis på nye iPods. Både iPod touch, nano og classic ventes ifølge de seneste rygter at få indbygget kamera, ligesom iPod nano får en større skærm, mens andre rygter også peger på iTunes 9, med Blu-ray-understøttelse og en større understøttelse af sociale medier.

Endelig dukker Apples nye albumformat, Cocktail, sandsynligvis også op den 9. september. Cocktail ventes at blive Apples forsøg på at genoplive albumformatet ved at tilbyde flere billeder, tekster foruden videoer og gøre det mere attraktivt at købe et helt album end blot enkelte numre.

I den mere usandsynlige ende har visse rygter peget i retning af en nye Tablet Mac, men de fleste lader til at være enige om at begivenheden den 9. september kun handler om musik.

Hvad tror du Apple præsenter den 9. september? Skriv et indlæg nedenfor.

sept9-lg

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.