Bedre navne på skærmbilleder med Snow Leopard

Skærmbillede

Tips og tricks: Det er muligvis en bagatel for nogle, men Mac OS X Snow Leopard navngiver skærmbilleder på en langt mere logisk måde end i tidligere versioner.

Tager du rigtig mange skærmbilleder har du måske også altid været irriteret over at billederne bare navngives som “Billede 1”, “Billede 2″ osv. Det er slut når du opgraderer til Snow Leopard, som navngiver dine billeder langt mere logisk. I stedet for de anonyme navne er billederne  nu navngivet udfra type, altså skærmbillede, efterfulgt af dato og klokkeslet”. Det er ganske smart og langt lettere af finde relevante skærmbilleder igen, hvis du tager mange skærmbilleder.

For en god ordens skyld er her de mest relevante genveje til skærmbilleder. Æble-Shift-4 giver dig mulighed for at markere det område du vil tage et billede af. Æble-Shift-3 tager et billede af hele skærmen. Vil du gemme til clip board, tilføjer du bare CTRL til de to genveje.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.