Find vej med Augmented Reality-program

ParisSubwayMetro

Begrebet Augmented Reality betyder, at der interageres med omgivelserne rent digitalt og bygges yderligere informationslag op med digitale skilte og markeringer, som ikke kan ses i den virkelig verden. Sådan et program er nu kommet til iPhone.

Det første augmented reality-program er blevet frigivet til iPhone. I den “augmenterede” virkelighed er der masser af ekstra oplysninger om alt hvad du passerer på din vej. Hidtil har man kendt teknologien fra Sciene Fiction og flyvevæbnet, hvor avancerede briller og hjelme med skærme oplyser om alle mulige mere eller mindre relevante ting.

Nu er det så iPhone-brugernes tur til at opleve augmented reality i form af programmet Paris Metro Subway, der er den første af sin salgs i App Store. Paris Metro Subway er blevet til fordi iPhone nu både indeholder GPS, understøttelse af Google Maps og kompas.

Med Paris Metro Subway bliver du via skærmen guidet rundt i gaderne og mødes af en række elektroniske symboler og skilte, der ikke findes i den “almindelige” virkelighed. Paris Metro Subway kan blandt andet vise dig nærmeste togstation og måske lidt plat, den nærmeste McDonalds-burgerbar.

Paris Metro Subway er til salg i App Store for kun seks kroner. Hent det her.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.