Fjern sikkerhedsadvarsel efter downloads

MacOSXWarning

Er du træt af at blive advaret om at du åbner et program som er hentet via internettet hver eneste gang du åbner et program første gang, så se med her. Vægter du sikkerheden på din mac højt, så stop allerede med at læse videre her.

Det er nemlig ganske simpelt at fjerne den, for mange, irriterende besked. Det eneste du skal gøre er at gå til din harddisk og vælge Bibliotek->Internet Plug-ins og så fjerne filen VerifiedDownloadPlugin.plugin. Herefter kan du hente programmer uden at du får meddelelsen om at programmet er hentet fra internettet. Se billede.

Advarsel! Vi vil naturligvis ikke udsætte læserne for unødige farer og vil derfor fortælle, at funktionen er lavet af Apple for at sikre mod farlige filer, både dem du selv henter og dem der henter sig selv. Funktionen er således en sidste sikkerhed mod skadelige filer og skadelig kode, så vær forsigtig hvis du vælger at følge dette råd.

Caminowarning

© 2009 – 2010, maczonen.dk. All rights reserved.