Her er de første tests af Snow Leopard

SnowLeopard6

De fleste anmeldere er tilsyneladende godt tilfredse med Mac OS X Snow Leopard, det viser de første tests i hvert fald. Det Linux-orienterede site Phoronix.com har blandt andet kigget på Snow Leopard og er overvejende imponerede, ligeså er man hos Electronista.

Phoronix.com har man Snow Leopard op mod Mac OS X 10.58 og i flere tilfælde er der tale om at systemet kører hurtigere. Det eneste problem man kan finde hos Phoronix er problemer med OpenCL, noget man tilskriver fejl i den eksisterende Snow Leopard-software, som hurtigt kan rettes med en softwareopdatering. Apple plejer da også kort efter frigivelsen af et nyt operativsystem, at udsende en større opdatering for at rette de mest almindelige bugs.

Phoronix havde en 1,83GHz 32-bit EFI Mac Mini med Intel-grafik og en 2,0GHz 64-bit EFI Mac Mini med OpenCL-understøttelse via det indbyggede GeFORCE 9400M-grafikkort med i testen.

Hos Electronista er der også stor begejstring for Snow Leopard, der får 4 ud af 5 stjerner mens Detroit Free Press kalder Snow Leopard for en “Web browsing speed demon”. Hos InternetNews mener man ligefrem at Microsoft bør skamme sig over Windows 7 i sammenligning med Snow Leopard.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.