Hold styr på batteriet med CoconutBattery

Coconutbattery

Med det lille program CoconutBattery kan du holde øje med om dit batteri har det godt eller om det går ned ad bakke.

Som ejer af en bærbar Mac er man som regel meget fokuseret på hvordan lang tids batteritid man kan presse ud af sin maskine og hvordan batteriet egentlig har det overordnet set. Er du interesseret i at se hvor godt dit batteri har det og hvor mange gange det har været opladet, så er CoconutBattery et godt program til netop det formål.

Det sjoveste ved programmet er at det sammenligner det nuværende spændingsniveau med spændingsniveauet, da batteriet forlod fabrikken. På den måde kan du se om batteriet lever op til det Apple påstår i sine reklamer.

CoconutBattery kræver Mac OS X 10.4.5 eller nyere.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.