Leg med får på iPhone

Sheeplauncher2

Minitest: Programmet Sheep Launcher Free! er på rekordtid blevet det mest populære gratisprogram i App Store. Se her hvad redaktionen synes om det underlige spil, der som navnet antyder, handler om at skyde med får.

I går frigav Kronos Software det gratis program Sheep Launcher Free! til både iPhone og iPod touch og det ligger allerede nummer et i en række landes App Stores, og det er der såmænd god grund til, for spillet er alt hvad man kan ønske sig, hvis man er til sjove småspil og tidsfordriv på iPhone.

Sheep Launcher Free! udemærker sig ved at være ganske godt tilpasset iPhone og iPod touch’s brugerflade. Det betyder at den trykfølsomme skærm udnyttes på en fin måde og intet virker kluntet, som det nogle gange er tilfældet med porteringer af gamle spil, der er udviklet til mere konventionelle platforme med knapper.

I Sheep Launcher Free! skal du affyre et får fra en affyringsrampe og så klikke løs på det, så det kommer så langt op i luften og ud af jordens kredsløb som overhovedet muligt. Der er mulighed for at dyste med andre brugere af spillet og det gør det endnu sjovere lige at prøve at komme ind på top 50.

Spillet er virkelig ganske simpelt og skal ikke tages for alvorligt, men kan klart anbefales, ikke mindst fordi der sker sjove ting når du taster løs. Især fårets ansigtsudtryk er morsomme og vellavede. Tegningerne i øvrigt håndtegnede og du kan vælge at spille din egen musik i baggrunden, mens du skyder får.

Sheep Launcher Free! er gratis og det betyder at vi tildeler det fem ud af seks stjerner.

Systemkrav: iPhone eller iPod touch samt iPhone OS 2.2.1 og nyere.

Sheeplauncher

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.