Mac OS X 10.6 Snow Leopard til salg

MacOSXSnowLeopard

Apple Store åbnede fornylig igen efter at have været nede et par timer, med nyheden om at man nu kan bestille Mac OS X Snow Leopard. Snow Leopard er til salg i en klient og en serverversion samt som et Mac Box Set.

Nu kan du alle de spændte Mac-brugere lang om længe bestille Mac OS X Snow Leopard, som officielt i dag blev sat til salg i Apple Store. Levering sker fra den 28. august, som rygterne allerede har antydet i de seneste dage.

De nye Mac OS X Snow Leopard kan købes i tre varianter, en klientversion til 229 kroner for en enkelt licens eller for 379 kroner for en familielicens. Endelig er der også en ny Snow Leopard Server med en såkaldt unlimited-client-mulighed. Denne pakke er til salg for 3799 kroner og kan ligeledes leveres 28. august.

Endelig er der den nye Mac Box Set, som rummer både Mac OS X 10.6 Snow Leopard og iLife og iWork 09. Denne pakke sælges for 1249 kroner.

Systemkravene er fælles for de tre pakker, en Intel-processor med 1GB ram eller bedre. Se mere på Apple Store.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.