Mad Skills Motocross

MacSkillesMotocross

Minitest: Softwarefirmaet Turborilla er klar med deres første Mac-spil nogensinde, Mac Skills MotoCross. Spillet byder på motocross i ægte retro-stil, dog med opdateret grafik.

Mac Skills MotoCross er ikke verdens mest avancerede spil, men derimod et klassisk side-scrolling-spil, hvor du altså betragter og styrer motocyklerne fra siden. Det har naturligvis sine begrænsninger hvad angår realismen, men heldigvis er grafikken udemærket og ikke spor retro.

Spillet byder på 40 almindelige racerbaner og 12 specielle baner med sjove tricks, hvor du kan øve dig. Derudover er der fem forskellige motocross-cykler at køre på. Endelig er der en indbygget track editor, til dem der vil designe deres egne baner, men ærligt talt, så sjovt er det heller ikke, at vi ligefrem vil designe egne baner, men vi noterer os da at muligheden er der.

Spillets sværhedsgrad er middel til svær og kræver lidt tilvænning, da der er mange indstillingsmuligheder du kan eksperimentere med. Du kører godt nok på tid, men kan også imponere med sjove stunts, ja du kan faktisk ikke rigtig undgå dem med de mange forhindringer på banerne, der dog er knap så sjove set fra siden.

Vi giver spillet tre ud af seks stjerner, det er sjovt nok, men uoriginalt i forhold til prisen på 26 dollars. Heldigvis kan du prøve en demo inden du selv bestemmer om spillet er pengene værd.

Mad Skills Motocross kræver blot en Mac med minimum 1,2 GHz procesor og 512 MB ram. Spillet kan købes som download.

MadSkills

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,