Minitest: Sådan brygger du god kaffe med iPhone

AppBarista

iPhone-programmet Barista hjælper dig med at lave den perfekte kop kaffe via iPhone og iPod touch.

App Store bugner med sjove og anvendelige programmer og til de mange der elsker kaffe, men ikke har råd til at købe helt så mange kaffepkopper som før krisen, er der hjælp at hente. Barista er nemlig et rigtig lille kaffeprogram, som hjælper dig med at brygge den perfekte kop kaffe, havd enten det er en macchiato eller en cappuccino. Du skal dog have en del andre ting end bare programmet og en iPhone eller iPod touch, en espressomaskine er et must!.

Selve brugerfladen er der intet at udsætte på, bortset fra at du må leve med engelsk. Farverne er naturligvis brune og dejlig kaffefarvede, som det bør være og skønt sproget er engelsk, så gør det ikke så meget, for Barista anvender det metriske system og du skal derfor ikke til at omregne.

Barista er til salg i App Store for 18 kroner. Programmet var i foråret “Pick of the Week”.

Vi giver programmet 4 ud af 6 kaffekopper.

Perfekt til iPhone og kaffeelskere.
Perfekt til iPhone og kaffeelskere.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.