Minitest: Snood til iPhone

SnoodiPhone

Da vi første gang hørte at Snood var på vej til iPhone og iPod touch klappede vi spontant i hænderne af glæde og længsel efter at få det fantastiske spil over på verdens bedste mobile platform. Men det skuffer desværre.

Snood er vel et af de dummeste og alligevel mest elskværdige småspil i denne verden trods dets trivielle karakter og begrænsinger. I årevis har spillet været populært blandt store og små på både Windows og Mac, og det var derfor med stor glæde, at vi købte det i App Store fornylig.

Som fans af spillet vil opdage er iPhone-udgaven blevet poleret en del op, blandt andet med nye ikoner og brugerfladen er naturligvis tilpasset det trykfølsomme system. Desværre fungerer Snood slet ikke så godt som forventet. Brugerfladen er grim og uharmonisk og spilleglæden ikke særligt høj. Det sidste kommer sig blandt andet af en katastrofal responstid og så at det er praktisk taget umuligt at sigte præcist nok. Mere eller mindre ligegyldig udgivelse, som under ingen omstændigheder er pengene værd.  Skal vi give en karakter, er det maks en ud af seks stjerner. Desværre.

Snood til iPhone og iPod touch er udgivet af Electronics Arts og er til salg i App Store for 24 kroner.

Snood1iPhone

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.