Ny iPhone eksploderer

iphone3g

Den fjerde iPhone indenfor kort tid er angiveligt eksploderet. Denne gang skete det i Frankrig, hvor det er sket før. 

Apple får nu endnu et sagsanlæg på nakken efter at en fransk iPhone forleden eksploderede, rapporterer Agence France-Presse.

Yassine Bouhadi arbejder som sikkerhedsvagt i et firma og var ved at indtaste en besked på sin iPhone og pludelig eksploderede ved at at selve den trykfølsomme overflade blev skudt ud. En glassplint skulle have ramt Yassine Bouhadis øje efterfølgende.

Yassine Bouhadi er dog mest optaget af at få erstatning fra Apple samt en forklaring på hvorfor hans iPhone eksploderede.

I sidste uge gik “rapid alert system for dangerous consumer products”, under EU, ind i sagen om de farlige iPhones og har igangsat undersøgelse af to eksplosioner, en i Frankrig og en i Storbritannien, mens en tredje i Holland ikke undersøges af EU.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.