Otte programmer fra The Omni Group klar til Snow Leopard

SnowLeopard3

The Omni Group er igen blandt de første til at opdatere og fuldt ud understøtte nyheder fra Apple. Det så man allerede da Mac OS X oprindeligt blev lanceret i 2001, hvor selskabet var blandt de første til at bakke op med lækre programmer.

Siden hen var de også blandt de første til at understøtte Mac OS X Leopard og nu Snow Leopard. Således burde både OmniFocus 1.7, OmniGraffle 5.2, OmniOutliner 3.9.1, OmniWeb 5.10, OmniPlan 1.6.3, OmniGraphSketcher 1.0.1, OmniDiskSweeper 1.7.1 og OmniDazzle 1.1.1 virke perfekt med Snow Leopard., fortæller The Omni Group.

OmniFocus 1.7, OmniGraffle 5.2 har begge fået list andre forbedringer, blandt andet har OmniGraffle fået forbedret stabiliteten og understøtter nu også multi-touch trackpads. De andre programmer er udelukkende opdaterede for at give kompatibilitet til Snow Leopard.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.