Sådan reparerer du email-databasen i Entourage

Entourage

Hvis du oplever problemer med Microsofts Office-program til email, Entourage, så kan en genopbygning af databasen hjælpe på problemet. Du kan også komme problemer i forkøbet med en regelmæssig genopbygning af databasen.

Microsofts Entourage har det med at blive lidt sløv efter længere tids brug, især på grund af at du sandsynligvis aldrig sletter gamle emails. Det får databasen til at vokse og kan udover sløvhed føre til fejl med tiden.

For at undgå fejl og holde Entourage så hurtig som det nu er muligt for det noget tunge program, kan du genopbygge databasen med jævne mellemrum. Her får du en opskrift på hvordan du gør det.

Det gør du ved at holde alt-tasten nede mens du starter Entourage. Herefter får du en menu frem med fire valgmuligheder, se billede nederst. Den først funktion er “Kontroller databaseintegritet”. Den funktion ser om din database har det godt. Har den ikke det kan du vælge at genopbygge databasen. Denne mulighed er god at afprøve af og til for at tjekke om alt er ok. Du kan dog roligt vælge punkt nummer tre, hvor databasen bliver genopbygget og komprimeret i stedet for først st tjekke, hvis du aldrig har prøvet funktionen før. Har du flere Entourage-identiteter, så husk at vælge den du vil tjekke eller reparere.

Fordelen ved det er også, at der så bliver lavet en sikkerhedskopi, som du kan gemme, hvis noget alligevel går galt.

Dine Entourage-indstillinger ligger som udgangspunkt gemt i mappen dokumenter i mappen Microsoft User Data. Her vil du efterfølgende kunne finde den sikkerhedskopi som blev lavet.

Entouragerepair


© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.