Fem programmer der sletter

Yank

Du kan naturligvis bare flytte filer til papirkurven for at slette, men nogle gange ligger programmernes filer og mapper mange steder og fylder udnødigt. Her er fem programmer der kan slette filer og give mere plads.

Der er en række programmer tilgængelige på markedet, som alle tilbyder at slette programmer fra Mac OS X. Programmerne kan være ganske gode at have, når du ikke lige selv kan huske eller er klar over hvor programmerne har installeret mapper. De kan nemlig ligge rigtig mange steder.

Med Apptrapp er det nemt at få slettet filerne løbende, da Apptrapp ligger i baggrunden og styrer det hele. Programmet er sågar gratis.

Det er programmet AppDelete ikke, selvom det ellers gør stort det samme og hverken er værre eller bedre. AppDelete er til salg for fem dollars, hvis du insisterer på at bruge penge.

Skal det være endnu dyrere kan du kaste dig over AppCleaner, der gør det samme så både AppDelete og Apptrapp, men koster hele ti dollars.

Endelig er der også CleanApp, der også er gratis. CleanApp kræver dog at du selv gør en indsats for at få smidt alle programmers dele ud via en indbygget søgefunktion.

Skal det være lidt mere avanceret kan vi anbefale Yank, der for alvor holder styr på alle programdele, som ryger ind og ud af computeren. Yank er også det dyreste program, prisen er på 20 dollar.

Vi er klar over at vi ikke har nævnt alle programmer her. Har du nogle andre programmer, som du synes bør nævnes her, så skriv et indlæg nedenfor.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.