Seks eksploderede iPhones i Frankrig

Billede 1

Antallet af iPhones med defekte batterier er tilsyneladende højere end først antaget. Nu er der hele seks tilfælde hvor en iPhone er eksploderet i Frankrig.

Ifølge AFP er hele seks franske iPhones nu eksploderet og ikke som hidtil antaget blot to. I forvejen er EU i gang med at undersøge to andre sager, en fra Frankrig og en fra Storbritannien.

De nyeste tilfælde af eksplosive iPhones har fået de franske myndigheder til at beskylde Apple for at skjule omfanget af defekte iPhones. De fleste eksperter mener at det er litiumbatterierne i iPhone, som er årsagen til at de kan overophede, et problem der i forvejen er kendt i mobilbranchen.

I to af tilfældene har overophedningen vist sig ved at skærmen revner. Så sent som i går kunne vi fortælle om et tilfælde, hvor en sikkerhedsvagt angiveligt blev ramt i øjet af et stykke glas.

Selvom der nu er rapporteret om mindst ti tilfæde af eksplosive iPhones og iPod touch-enheder, så er det dog rent statistisk et lille problem, idet Apple har solgt mere end 40 millioner enheder siden starten.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.