Slut med de nuværende iPods

apple_ipod_classic_1

Apple har forud for nye iPods været ved at tømme lagrene af de sidste iPods og det betyder at der nu ikke kommer flere leveringer ud til forhandlerne.

Det fortæller en række anonyme kilder i Apples forhandlerled til MacNN. Det er ventet at Apple vil lancere helt nye iPods med indbygget 3,2 megapixel kameraer den 9 september ved en særlig “special event”. Rygter vil vide at også iTunes 9 dukker op her, mens det er uvist om Apple vil benytte lejligheden til at udsende den omdtalte Tablet Mac. De fleste kilder lader dog til at mene at det forstående event vil fokusere på musik.

Apple skulle også være klar med et nyt albumformat den 9. september med navnet Cocktail. Det nye albumformat ventes at tilbyde forbrugerne mere indhold, som i gamle dage med fysiske plader. Det betyder pladecovers med billeder og tekst, samt mulighed bonusmateriale såsom videoer.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.