21 procent interesserede i ikke-eksisterende Apple-produkt

FakeTablet

Der er tilsyneladende stor tillid til Apples produkter og dem der der ikke eksisterer. Således vil 21 procent i en undersøgelse lavet af RBC Capital Markets muligvis købe en Tablet Mac.

Den findes ikke, Apples Tablet Mac, og det er fortsat tvivlsomt om den nogensinde kommer på markedet, selvom der er masser af rygter om at den kommer næste år. Det eneste helt konkrete om den er, at der har været rygter i mange år.

Skal man stole på en ny undersøgelse lavet af RBC Capital Markets, så er hele 21 procent af deltagerne i en undersøgelse interesserede i en Tablet Mac, stort set uden at kende specifikationerne og det giver Apple en af de mest unikke positioner for at tjene yderligere penge.

I RBC Capital Markets lille undersøgelse deltog 3100 forbrugere. I en lignende interesseundersøgelse før lanceringen af den originale iPhone udviste kun ni procent interesse for iPhone, så der er tydeligvis interesse for  en Tablet Mac.

Interessen for den ikke-eksisterende Tablet Mac forudsætter en pris mellem $500 og $700.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.