Adobe klar med Photoshop Elements 8

PSElements

Adobe har netop præsenteret Photoshop Elements 8 til Mac OS X. Ifølge Adobe er Photoshop Elements det perfekte program at benytte sammen med iPhoto.

Photoshop Elements 8 kan i langt højere grad end iPhoto benyttes til at redigere billeder med. Derudover er der gode muligheder for at håndtere billeder i Ph0toshop Elements 8, der har lånt alle funktionerne fra Adobe Bridge CS4.

Adobe fortæller også, at den nye Photoshop Elements for Mac indeholder de samme intelligente billedredigeringsfunktioner som Windowsudgaven og dermed ikke lader Macbrugere tilbage med en dårligere version af programmet.

Det betyder at de nuværende billedredigeringsfunktioner, som Photomerge Exposure, Recompose og Quick Fix previews, suppleres af Scene Cleaner, der kan fjerne uønskede ting fra billederne og et Smart Brush tool, som gør det muligt at redigere enkelte områder af et billede hurtigt.

Photoshop Elements 8 er klar til Mac OS X i oktober måned. Systemkravet er en multicore Intel-processor med Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard eller Mac OS X 10.6 Snow Leopard.

Photoshop Elements 8 ventes at koste 100 dollars.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.