Afviser rygter om Apple TV

AppleTV

De analytikere der i de seneste dage har peget på at Apple vil opgradere Apple TV ved næste uges iPod-event tager fejl. Det siger en “pålidelig” men anonym kilde til rygteside.

Ifølge hjemmesiden The Loop er der absolut ingen grund til at gå og glæde sig til at Apple opgraderer Apple TV den 9. september. Det sker nemlig ikke skriver The Loop, der henviser til en meget pålidelig kilde.

Samme kilde påpeger, at emnet for Apples iPod-event er musik og det fokus flytter man ikke på.

Det var Gene Munster fra Piper Jaffray, der mente at Apple ville opgradere Apple TV ved det kommende iPod-event. Han mente at Apple ville droppe den lille 40 GB Apple Tv og sænke prisen på 160 GB Apple TV-enheden. Munster baserede delvist sine forudsigelser på Apples forsendelsestider. For to uger siden var der nemlig problemer med at skaffe Apple TV fra Apple, forlyder det.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.