Analytikere uenige omkring Keynote-hovedperson

iPodpress

Hvem holder egentlig keynote når Apple den 9. september holder sin årlige musikbegivenhed i San Fransisco. Det er analytikerne uenige om.

Apple sendte i går presseinvitationer ud til dele af den amerikanske presse omkring en musik-event den 9. september. Nu er der så opstået uenighed om hvorvidt Steve Jobs skal stå for præsentationen eller om han ikke er frisk nok endnu.

Ifølge Gene Munster fra Piper Jaffray så dukker Jobs op og holder keynote for at vise hele verden at han er tilbage igen. Sidst Jobs var på scenen var 14. oktober sidste år, da han som ganske tynd, præsenterede de dengang nye unibody MacBooks.

Kaufman Bros’ analytiker Shaw Wu ser det også som ideelt hvis Jobs dukker op og beroliger Mac-verdenen og aktionærerne, men mener omvendt, at der er sandsynlighed for at det bliver Phil Schiller, der er Apples senior VP for worldwide product marketing. Schiller har ved en række events taget over for Jobs før.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.