Apple skifter ud i den juridiske top

BruceSewell

Apple skifter nu den nuværende general counsel, Daniel Cooperman ud med  Bruce Sewell, der også skal være Apples nye senior VP for Legal and Government Affairs.

Årsagen til ar der udskiftes er ganske simpelt, at Cooperman har valgt at gå på pension. Cooperman har også haft en dobbeltrolle som general counsel og Senior VP for Legal and Government Affairs hos Apple i de sidste to år.

Sewell (billedet) har en bred juridisk erfaring fra Intel, hvor han har haft samme rolle som han nu får hos Apple. Sewell blev ansat hos Intel i midthalvfemserne.

Sewell menes at være den rette person til at hjælpe Apple videre med blandt andet retssagen mod klonproducenten Psystar, samt generelt med det stadigt stigende antal at pantent og licensretssager, som plager store virksomheder.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.