Arkanoid udgivet til iPhone

Arkanoid

Taito Corporation har nu konverteret det originale Arkanoid-spil til iPhone og iPod touch. Det originale Arkanoid blev udgivet i 1986 og blev hurtigt en kæmpesucces.

Og muligheden for at gentage succesen er bestemt til stede nu hvor det gamle spil er dukket op på verdens absolut mest populære mobile platform. Et kort kig på spillet afslører da også straks, at der er noget at komme efter. Spillet er både totalt retro men samtidig godt tilpasset den nye trykfølsomme tilgang, der dog gør det lidt svært i starten.

I Arkanoid skal du skyde mursten eller brikker ned med en lille bold, præcis som i spil som Breakout. Af og til falder der bonus-brikker ned, som kan give dig en række muligheder, blandt andet flere bold og gennemborende bolde.

Spillet rummer i den nye udgave mere end 100 baner og virker med både iPhone og iPod touch. Systemkravet er iPhone OS 3.0 eller nyere.

Prisen for Arkanoid er 30 kroner som download i App Store.

Se spillet på video her:

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.