Autodesk lancerer Sketchbook til iPhone

SketchBook

Autodesk der blandt andet står bag Maya, har nu udgivet en version af SketchBook Pro til iPhone. Den nye version hedder SketchBook Mobile.

Autodesks nye SketchBook Mobile anvender samme motor som tegne og maleprogrammet SketchBook Pro gør og det giver en række spændende muligheder på iPhone, der trods sin lille skærm ikke begrænser programmet fuldstændigt.

At det er muligt at overføre SketchBook til iPhone skyldes blandt andet Autodesks kreative løsninger på en række problemer, især den lille skærm. Det er nemlig muligt at zoome 2500 procent ind, så detaljerne kan ses ordentligt efter i hjørnerne.

SketchBook til iPhone leveres med 25 forskellige predefinerede værktøjer, som pencil, pen, marker og airbrush. Derudover er der også mulighed for at lave sine helt egne.

Farvevalget sker fra et RGB-farvehjul og der kan tegnes på et 600×400 canvas med tre lag, dog på et 1024×682 canvas med seks lag, hvis du har den nye iPhone 3GS.

Eventuelle billeder kan hentes direkte i iPhones eget fotobibliotek eller tages med det indbyggede kamera. Færdige projekter kan eksporteres eller sendes via email.

SketchBook Mobile sælges for 18 kroner i App Store. Der er også en gratis udgave under navnet SketchBook MobileX, men med begrænsede muligheder.

SketchBook:autodesk

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.