Blackberry for Mac klar 2. oktober

BlaclberryMac

Den 2. oktober frigives Blackberry for Mac Desktop Software fra udviklerne, Research in Motion.

Research In Motion har igennem længere tid været på vej med et stykke software til Macbrugerne, så der er muligt at synkronisere og administrere en Blackberry fra en Mac. Frigivelsesdatoen er netop blevet offentliggjort og det bliver den 2. oktober.

BlackBerry desktop software for Mac kan synkronisere iCal, Address Book, Mail, altså alle de programmer der understøtter iSync.

Der kan også synkroniseres med Entourage, men det kræver at man slår denne funktion til i Entourages indstillinger.

Blackberry Desktop Software for Mac er ikke så meget et forsøg på at konkurrere med iPhone-brugerne, snarere er programmet et direkte svar på blandt andre The Missing Sync-programmet til Blackberry fra Mark/Space.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.