Boot Camp driller MacBook Pro

boot-camp

En række brugere oplever problemer med de interne højttalere på 13″ og 15″ MacBook Pro når Boot Camp kører.

En række Macbrugere med Boot Camp installeret oplever fejl og problemer med de interne højttalere på både 13″ og 15″ samt i visse situationer også med lydindgangen. Særligt dem der spiller rigitg mange spil i Windows generes tilsyneladende af problemerne, der menes at have være tilstede siden Boot Camp v. 2.1 og stadig er der i den nyeste Boot Camp v.3.

Ifølge brugere på Apples supportforum er der lydproblemer på både Windows XP, Server 2008 x64, Vista x32 og x64 og Windows 7 RC x32 og x64 på de to Mac-modeller med Boot Camp. Vreden er stor blandt visse brugere, idet fejlen har eksisteret så længe og altså ikke er rettet i den nyligt udgivede Snow Leppard-opdatering af Boot Camp.

Flere teorier går på at det sandsynligvis er Cirrus Logic CS4206A-driveren, som giver problemer.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.