Brian Eno laver nyt iPhone-program

BrianTrope

Brian Eno er nu klar med sit andet program til Apples iPhone. Programmet hedder Trope og giver iPhone-ejere mulighed for at lave ambient musik ved hjælp af fingrene.

Den legendariske musiker og producer Brian Eno har udgivet programmet trope til iPhone og iPod touch. Trope er Enos andet program til iPhone og er udviklet i samarbejde med designer og musiker Peter Chilvers.

Trope lader brugere af programmet komponere egen musik i ambient-stil ved hjælp af fingerbevægelser og mønstre og hvert mønster laver sin egen tone. Det betyder at programmet måske mest kan betragtes som en form for musikalsk visuel improvisation.

Programmet kræver iPhone 2.2 firmware eller nyere og virker med iPhone og iPod touch.

Prisen er 24 kroner i App Store.

De to herrer bag Trope står også bag afslapningsprogrammet Bloom.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.