Commodore 64-emulator fjernet fra App Store

Commodore

Først fik de afslag, men efter lidt ændringer i koden accepterede Apple Manomio LLCs Commodore 64-emulator til iPhone og iPod touch i App Store. Nu er den så væk igen, men ventes snart tilbage igen…forvirret?

Det er dog ikke Apples nogle gange mystiske optagelseskriterier der har fjernet Manomio LLCs Commodore 64-emulator til iPhone og iPod touch fra App Store. Det er nemlig fordi det lader til at de krav Apple oprindeligt stillede til programmet, at den indbyggede BASIC-fortolker skulle fjernes eller begrænses, ikke er blevet helt efterfulgt.

I stedet for at fjerne BASIC-fortolkeren helt, blev den nemlig bare gemt lidt væk i tilfælde af nogen ville skifte mening ved en senere lejlighed. Det har altså ført til at selve programmet nu er blevet fjernet. Det ventes dog snart tilbage igen.

Årsagen til at Apple ikke vil acceptere BASIC-fortolkeren i programmet skyldes sikkerhed, idet BASIC kan afvikle programkode.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.