De første bannere til iPod-event er klar

iPodpress

Apple er i gang med at udsmykke Yerba Buena Center i San Francisco til den store iPod-event på onsdag. Se et billede her.

På onsdag inviterer Apple pressen til en musikalsk event i Yerba Buena Center i San Francisco. At dømme udfra invitationen, vil Apples event handle udelukkende om musik. Teksten på invitationen er nemlig “It’s only rock and roll, but we like it”, med reference til den berømte sang med Rolling Stones.

Apple ventes ifølge de fleste rygter, at præsentere nye iPods, alle med indbyggede kamera. Derudover er der spekulationer omkring iTunes 9, som sandsynligvis bliver frigivet som 64-bit program. iTunes er nemlig et af de eneste programmer, der stadig er 32-bit, selvom de fleste programmer og selve Snow Leopard er skiftet til 64-bit.

Sidst er der rygter omkring Beatles og iTunes, endnu engang. Det er nemlig samme dag at Beatles bagkatalog frigives igen.

Du kan se banneret der pryder Yerba Buena Center lige her.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.