Derfor er der ikke kamera i iPod touch

iPodtouchspil

Steve Jobs udtalte sig efter gårsdagnes iPod-event og fortalte hvorfor der ikke er indbygget kamera i den nye iPod touch, som flere havde regnet med.

Det var kun den nye iPod nano der fik kamera i går og det er der tilsyneladende mange der undrer sig over. For Steve Jobs og resten af Apple er det dog såre simpelt hvorfor iPod touch ikke også fik et indbygget kamera.

iPod touch markedsføres nemlig som en spilcomputer og sådan en behøver slet ikke have et kamera, siger Jobs til New York Times. Apple har nemlig hele tiden været opmærksom på at differentiere iPod touch fra iPhone, så den ikke bare fremstår som en telefonløs iPhone og det sker altså ved at man markedsfører den massivt som spillecomputer.

For Jobs var det derfor også vigtigt at sænke prisen for at fastholde interessen for iPod touch i stedet for at putte kamera i den.

Apple fortalte også i går aftes, at App Store nu har mere end 21.000 spil til iPhone og iPod touch og brugte generelt lang tid på spildemonstrationer med en række af de førende producenter, blandt andre Gameloft og EA.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.