Flere har problemer med AirTunes og iTunes 9

Apple-AirPort-Express-Base-Station-with-Airtunes

Apples opdatering af iTunes til iTunes 9 er muligvis årsag til at en række brugere af både Mac OS X Leopard, Snow Leopard og Windows ikke kan oprette netværksforbindelser via AirTunes.

Der er i hvert fald en del brugere der klager over problemer med iTunes 9 og AirTunes på Apples forum.

Fælles for dem alle er, at forbindelsen til AirTunes-højttalere falder ud. Fejlen skulle være til stede i både Mac OS X Leopard, Snow Leopard og i Windows ligesom Mac OS X v10.6.1 heller ikke hjælper på det. AirPort Express med 802.11g og 802.11n har begge fejlen.

Nogle brugere, men ikke alle, har været i stand til at løse egne problemer på ret specielle måder. En brugere har haft succes ved at slå firewall’en til og fra og genstarte mens en anden har haft succes med  at reboote AirPort Express via AirPort Utility.

Apple har ikke officielt svaret på problemerne, men sender løbende små bug fixes ud.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.