Flere små opdateringer fra Apple

SoftwareUpdate

Apple udsendte efter iTunes 9 og iPhone OS 3.1 i går også en række mindre opdateringer, blandt andet en til Quicktime. Se dem alle her.

Apple udgav nemlig Quicktime 7.6.4 til Mac OS X 10.4 og 10.5. Opdateringer retter bugs i afspilning af H.264 og MPEG-4 samt lukker sikkerhedshuller.

Apple udgav også iPhone Configuration Utility 2.1 for Mac OS X uden dog at forklare hvad der er nyt. Vi gætter på at iPhone Configuration Utility 2.1 for Mac OS X er frigivet for at sikre kompatibilitet med iPhone OS 3.1.

Sidst var der også lidt nyt til Windowsbrugerne fra Apple, der frigav MobileMe Control Panel for Windows 1.5. Apple forbedrer med denne opdatering understøttelsen til Windows 7 og Outlook, forlyder det.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.