Lav og udgiv iPhone og Mac-programmer med Gamesalad

GameSalad

Med Gamesalad og GameSalad Creator tool kan du udvikle spil til Mac, iPhone og web uden at kunne programmere. Det hævder i hvert fald udviklerne bag GameSalad.

GameSalad Creator tool har været ude som beta i nogle måneder og giver mulighed for at udvikle spil  til Mac, iPhone og Web uden at du har programmeringserfaringer eller evner. Nu gør Gendai Games, som står bag Gamesalad og GameSalad Creator tool klart til at frigive en færdig version.

Når den færdige version frigives kan man udvikle spil udfra en visuel tilgang, med brug af træk og slip og almindelige redigeringsmuligheder.

Efter at du har udviklet et spil til iPhone, Mac eller web tilbyder Gamesalad også at du kan udgive det gennem dem. En del af de muligheder fra Gamesalad er nemlig at tilbyde udviklere af spil et såkaldt “iPhone publishing system.”

Du kan læse meget om om Gendai Games og deres Gamesalad i denne pressemeddelelse.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.