Macbrugere klager over problemer med DVD-drev

AppleDrive

En række brugere oplever problemer med blandt andet at installere Mac OS X Snow Leopard. Ifølge de ramte brugere handler det om at Mac-computerne spytter diskene ud.

I Apples supportforum kan man læse, at flere brugere oplever problemer med at installere Mac OS X Snow Leopard samt andre dvd-skiver, fordi selve dvd-disken ikke bliver åbnet på skrivebordet, eller bare bliver spyttet ud efter et antal minutter.

Problemerne lader til at være spredt på interne drev i flere typer Mac-computere og rammer tilfældigt, idet nogle kan læse nogle dvd-medier og ikke andre, specielt ikke Snow Leopard lader det til. Helt andre lader til slet ikke at kunne læse dvd-medier.

For øjeblikket er der mange bud på løsningsforslag, men ikke nogle der virker for alle. Der er brugere der har skilt deres drev ad og samlet dem igen med og uden held, mens andre forsøger at nulstille PRAM.

Apple har ikke officielt udtalt sig endnu.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,