Minitest: iAntiVirus – Gratis antivirus til Mac

iAntivirusMinitest: iAntiVirus er et glimrende stykke software hvis du gerne vil beskytte din Mac mod vira, trojanske heste og andet. Vi har testet programmet, der så afgjort kan anbefales.

Vi har prøvekørt PC Tools iAntiVirus, der netop nu er nået til version 1.35. iAntiVirus er et antivirus-program, som kan holde malware, keyloggers, vira, trojanske heste og andet væk fra din Mac-computer. Vi går ud fra at programmet gør et godt arbejde, idet vi ikke har fundet vira eller malware i testperioden.

Programmet kan enten liggende i baggrunden og køre hele tiden, eller du kan tjekke individuelle programmer ved at føre programsymbolet henover iAntiVirus. Alternativt kan du manuelt få iAntiVirus til at scanne din harddisk for inficerede filer eller programmer. Alle mistænkelige programmer og filer placeres automatisk i en karantæne-mappe, du selv kan vælge, som du kan tilgå og gennemse og slette fra.

Programsymbolet for iAntiVirus ligger i topmenuen i Mac OS X og herfra kan du slå det til og fra samt tilgå indstillingerne til programmet. Du kan også benytte den indbyggede Smart Update derfra for at opdatere iAntiVirus.

Alle tre funktioner virker upåklageligt og der er sådan set ingen grund til at ikke at have programmet slået til hele tiden. Det er nemlig, modsat flere andre programmer, ikke et program der sløver din Mac og kræver unødige ressourcer.

Det gør at programmet så afgjort kan anbefales til Mac-brugere der bekymrer sig om sin egen sikkerhed.

Vi giver programmet fem ud af seks stjerne, både for hastigheden i programmet, men så afgjort også fordi det er ganske gratis at bruge til private formål. Du kan også betale og få døgnsupport ligesom erhverskunder kan købe en licens.

PCToolsiantivirus

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.