Minitest: Pangea Enigmo 2

Enigmagame

Pangea har frigivet fortsættelsen til sidste års meget populære Enigmo til iPhone og iPod touch. Det oprindelige Enigmo til iPhone blev i 2008 kåret som årets bedste iPhone-spil og ligger på top 20 over de mest solgte spil i App Store.

Med version 2 er der dog heller ingen grund til at blive skuffet hvis man kan lide Enigmo 1, for spillet fortsætter i samme stil og med samme grundkoncepter, dog i 3D.

Enigmo 2 byder nemlig på masser af gåder som du kender dem fra Enigmo 1, men i fuld 3D, hvor spillere skal flytte brikker af flere forskellige typer så vand, laserstråler, droplets og plasma rammer i mål og ikke går til spilde – og det er ikke  altid nemt.

Der er med andre ord masser af spiltimer i Enigmo 2, ikke mindst på grund af de 50 nye baner, som følger med.

Enigmo 2 er blevet optimeret til den nye iPhone 3GS, som vi har prøvekørt spillet på og det hele glider rigtigt flot med grafikken. Selve spillet er også hurtigt og reagerer hurtigt på input og så er selve interaktionen med iPhones trykfølsomme overflade uovertruffen. Enigmo 2 bærer nemlig ikke præg af at være porteret fra en anden spilplatform, det er simpelthen skabt til iPhone-platformen og det er dejligt at mærke når man sidder og flytter rundt på brikkerne, der nemt kan vendes og drejes så det hele passer.

Det er dog også muligt at spille med hvis du har en ældre iPhone eller iPod touch, men så skal du have iPhone OS 3.0.

Konklusion: Der er intet negativt at sige om Enigmo 2, hvis du kan lide denne type spil og det kan vi. Vi giver seks ud af seks stjerner for spillet, der kan købes i App Store for 18 kroner.

Enigma3

Enigma

© 2009 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.