Nokia X6 skal konkurrere med iPhone

NokiaX6

Nokia forsøger nu at omstille sig fra at være et gammeldags mobilselskab til at være alt det andet, som Apple blandt andet har haft succes med. Det betyder nye mobiler og nyt fokus på software og egen App Store. Den nye Nokia X6 er allerede udråbt som “iPhone killer” i flere medier.

Nokia er blevet løbet over ende af både RIM og Apple og det vil man nu forsøge at gøre noget ved. Den finske mobilgigant har netop præsenteret nye mobiler på Nokia World-konferencen i Stuttgart i Tyskland, og blandt de nye produkter er altså smartphonen med det korte navn X6. Den nye X6 skal som så mange andre forsøge at tage kunder fra Apple.

X6 er udstyret med både 5-megapixelkamera, 32 gigabyte hukommelse og en 3,2 tommer stor skærm med såkaldt “finger touch interface”, men vil nok især konkurrere med iPhone på musik. Nokia X6 er nemlig udstyret med gratis musiknumre via Comes With Music.

Til at bakke op omkring de nye modeller, der også inkluderer musikmobilen X3, har Nokia udvidet sine onlineaktiviteter med Lifecasting with Ovi, der er en ny onlinebaseret service eller tjeneste, som kan opdatere blandt andet Facebook-status fra mobilen og dermed får Nokias enheder til at virke mere harmonisk sammen med de nye sociale medier.

Sidst har Nokia også lanceret den dyrere Nokia Booklet 3G, med en række Ovi-tjenester, deriblandt Ovi Suite.

NokiaX

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,