Ny video converter fra Movavi

Movavi

Skal du konvertere video og audio til en ekstern enhed som Apple TV eller en iPhone er der mange programmer der kan klare det. Nu er Movavi klar med yderligere et.

Movavi har udgivet et program af samme, som kan hjælpe med at konvertere video til en række eksterne enheder.

Den nye Movavi video og audio converter har en række presets til de mest kendte formater, som AVI, MPEG, MP4, 3GP, FLV, MP3, WAV, AAC og FLAC samt til afspillere som iPod, iPhone, PSP, BlackBerry og Apple TV.

Derudover er det muligt at lave en række specifikke indstillinger, så du hurtigt kan konvertere til et bestemt format og enhed. Programmet kan også lave en såkaldt “batch file conversion”, såfremt du skal have konverteret hele biblioteker på en gang.

Movavi er til salg fra 30 dollars.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.