Nye iPods fra Apple

iPodtouch

Apple præsentere en række nye og opgradere iPods her til aften ved sit iPod-event. Det blev til iPod shuffle i nye farver, større og billigere iPod touch, en lettere opgraderet iPod classic og iPod nano med FM-radio og videokamera.

Det var så afgjort iPod nano der løb med prisen for mest interessante iPod-opdatering i denne omgang. Den nye iPod nano har nemlig både fået indbygget videokamera og pedometer til Nike +. Men det blev også til en indbygget FM-radio, en funktion mange har savnet længe.

iPod nano får også VoiceOver-understøttelse og Genius Mixes som iTunes 9 og iPhone OS 3.1.

De nye iPod nano’er fås i farverne rød, orange, gul, grøn, light blue, dark blue, graphite, silver og pink. Priserne er på 1.099 og 1.299 for 8 og 16Gb-versionerne.

iPod touch findes nu i tre versioner, 8GB, 32GB og 64 GB til 1.399, 2.099 og 2.799 kroner for den største. Den nye iPod touch kan køre Open GL v2.0 (som iPhone 3GS) og leverer derfor en bedre spiloplevelse og er stadig “The funniest iPod ever” mener Apple i hvert fald.

iPod shuffle dukkede også op i en ny udgave med friske farver og mulighed for at anvende mere eksternt udstyr til at styre enheden med.

iPod classic blev også opgraderet her til aften hvilket betyder at den lille 120 GB iPod classic er blevet til en 160 GB, men til den gamles pris.© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.