Pas på dine adgangskoder med Secrets 1.0

Secrets1

Med det nye program Secrets fra Servern Software får du en alternativ mulighed for at samle alle kodeord og kreditkortoplysninger et sted med 256 bits kryptering.

Der er mange gode programmer på markedet når det handler om at beskytte personlige data, som kodeord, kontornumre og kredikortoplysninger. Selv Mac OS X’s indbyggede Keychain kan benyttes i vid udstrækning. Men nu er der så endnu et program på markedet, der tilbyder at passe på dine oplysninger, og det kommer fra Severn Software.

Secrets, som programmet hedder, er netop frigivet i version 1.0 og tilbyder AES 256-bits kryptering af dine personlige oplysninger.

Når du åbner programmet første gang mødes du af en velkomstskærm hvor du skal lave en master-kode, der giver adgang til alle dine data, præcis som du kender det fra andre programmer af samme slags og fra Mac OS Xs sikkerhedssystem. En indikator viser dig nederst hvor sikkert dit kodevalg er, fra rød der er ret dårligt til orange der er middel og til grøn, der anviser et godt kodeord.

Herefter åbner programmet op og du kan nu indtaste adgangskoder, bankotonumre, kredikortoplysninger, webside-kodekord og lave egne noter.

Programmet er ganske simpelt at anvende og brugerfladen enkel. Umiddelbart ser det ud som om at man kun kan oprette et indlæg i hver kategori, men et klik i menuen til venstre og dit indlæg, eks. en hjemmeside med adgangskode bliver tilføjet i menuen og du kan lave en ny. Programmet har endda direkte link til dine adgangsbeskyttede sider.

Vi giver programmet fire ud af seks stjerner, fordi programmet gør det det skal, men heller ikke mere. Derudover gør det stort set heller ikke noget som du ikke allerede kan med Hovednøgleringen i Mac OS X. Men du kan hurtigt selv få et overblik over det, for der er en gratis demo.

Pris: Secrets koster 20 dollars.

Secrets

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.