Plads til kamera i iPod touch

iPodtouch6

Apple markedsfører iPod touch som en spille-enhed for at differentiere den overfor iPhone. Alligevel er der plads til kamera indeni en eventuelt kommende opgradering de iPod touch.

Det beretter iFixit, der har skilt både iPod nano og iPod touch ad. Forleden kunne vi berette, at iFixit har opdaget at der sidder en 802.11n Wi-Fi-chip i iPod touch, selv Apple skriver at iPod touch kun understøtter 802.11g.

Men nu fremgår det også, at der faktisk er gjort plads til eventuelt et kamera i iPod touch. Øverst i iPod touch er der nemlig et tomt område på 6mm x 6mm x 3mm, midt mellem den trådløse antenne og den indbyggede Broadcom BCM4329FKUBG wireless chip.

Her er der lige nøjagtig plads til samme kamera-type, som i iPod nano, altså et kamera der kan optage video i VGA-kvalitet og ikke still-billeder som iPhone.

Den indbyggede chip understøtter også både Bluetooth 2.1 + EDR og har en indbygget FM receiver og sender. Dermed kunne en fremtidig iPod touch og både modtage radiosignaler, men også streame den videre til evt stereoanlægget i bilen.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.