Rygte: iPhone Software 3.1 i næste uge

iPhoneOS3

Apple gør muligvis klar til at udsende iPhone Software 3.1 i næste uge i forbindelse med den store musik-event, som Apple i går inviterede den amerikanske presse til, den 9. september.

Ifølge flere uafhængige rygter er der nemlig nyheder den 9., der også kræver at iPhone og iPod touch opgraderes en smule. iPhone Software 3.1 ventes blandt andet at få udbygget understøttelse til en række sociale medier, som også skulle komme til iTunes 9, der også ventes frigivet i næste uge.

Der snakkes også om en ny abonnementstjeneste på musik, men det virker på den ene side underligt i lyset af Apple netop har godkendt den selvstændige musikdelingstjenste Spotify til iPhone og på den anden side måske logisk nok, hvis Apple vil konkurrere med Spotify.

iPhone Software 3.1, ventes ifølge 9to5Mac også at få understøttelse af MMS til AT&T-kunder i USA, der blev lovet dette i version 3.0, samt filoverførsel via Bluetooth.

Vi er alle klogere den 9. september når Apples musikevent starter.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.