Rygte: iTablet klar til januar

MacTablet

Allerede til januar kan du få lov til at se Applepræsentere den nye Mac Tablet, mens du først selv kan lege med den til foråret.

Nye rygter peger på at Apple vil præsentere den omdiskuterede iTablet eller Tablet Mac til januar. Dermed kan januar blive en lige så stor fest som tidligere år, hvor Apple har deltaget i Macworld Expo, noget man for første gang undlader fra 2010.

Jeremy Horwitz fra iLounge har hørt fra en pålidelig kilde, der har haft ret flere gange før, at den nye Tablet har en skærmstørrelse på 10,7″, men den har været nede på 7, hvilket var for småt. Derudover fremgår det af kildens oplysninger, at den ligner en iPhone i materialer og design, har iPhone OS og kommer både med og uden 3G-netværk.

Derudover skulle den kunne klar en skærmopløsning i nærheden af 720p. Den nye Tablet beskrives ikke som en konkurrent til netbooks, snarere er det en kommunikations og underholdsningsenhed, til spil, surf og e-bogslæsning.

Angivligt afventer den Steve Jobs godkendelse før det besluttes om den skal frigives. Sandsynligheden angives til at være 80 procent for at den udkommer.

Kilden mener den vil blive præsenteret den 19. janaur 2010 eller før. Forbrugerne vil dog ikke få den med hjem før tidligst i maj eller juni.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.