Sådan aktiverer du miniafspilleren i iTunes 9

Geniusmiks

Med iTunes 9 har Apple flyttet lidt rundt på knappernes funktionalitet og det har tilsynedelande fået nogle til at undre sig over hvor muligheden for at skifte til miniafspilleren er blevet af.

I ældre versioner af Apples populære musikprogram iTunes, var det nemlig muligt at få miniafspilleren aktiveret ved blot at klikke på den grønne knap i venstre hjørne foroven i selve vinduet i iTunes. Det kan man dog ikke længere i iTunes 9 og det har fået Apple til at lave et lille supportdokument som viser hvad man så skal gøre.

Du kan dog også få opskriften lige her.

Aktivering og deaktivering af miniafspilleren sker ved at anvende kombinationen Æble->Shift->M. Alternativt kan du gå i menuen Oversigter  og klikke på “Skift til miniafspiller”.

Skal miniafspilleren ikke ligge og flyde bag alle dine andre vinduer kan du også få den til at flyde øverst. Det aktiverer du ved at gå i menuen iTunes. Herfra vælger du Indstillinger->Avanceret->Bevar miniafspilleren foran alle andre vinduer.

© 2009 – 2010, maczonen.dk. All rights reserved.