Sådan får du Genius Miks i iTunes 9

Geniusmiks

iTunes byder på en masse visuelle forbedringer, der skal gøre det både rarere og lettere at bruge programmet. En af nyhederne hedder Genius Mixes og giver dig mulighed for at lytte til din musik på en helt ny måde. Det er dog ikke nødvendigvis slået til fra starten.

Faktisk oplevede vi vi flere problemer efter installationen af iTunes 9, der først skulle genstartes før den nydesignede iTunes Store dukkede op. Heller ikke den nye funktion Genius Mixes, på dansk Genius miks, dukker op af sig selv, men det er dog såre enkelt at få den frem i menuen til venstre under Genius i iTunes 9.

Det eneste du skal gøre er at gå op i topmenuen i Butik og vælge Opdater Genius, så begynder iTunes 9 at synkronisere på ny med Apples servere. Det tager dog ikke særlig lang tid og vupti har du fået en ny menu med navnet Genius miks til venstre i iTunes.

iTunes kan lave op til 12 Genius miks og når du holder markøren henover symbolerne kan du se hvilken musik dine miks er baseret på. Genius miks fungerer basalt set som automatiserede “kanaler”, der selv laver spillelister udfra din musik.

Læs mere om nyhederne i iTunes 9 på Apples hjemmeside her.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.