Sådan opretter du konto i iTunes Store i US

iTunesstore

Det er ikke ulovligt ifølge en dansk advokat, at oprette en falsk iTunes-konto i USA. Der er nemlig ingen der taber penge på at du køber musik og film i den amerikanske iTunes Store. Se her hvordan du gør.

Der er flere ting der skal følges før du er klar til at hente de nyeste film og tv-shows fra iTunes Store i USA.

Først skal du naturligvis have en udgave af iTunes. Herefter skal du oprette en konto i iTunes Store i USA og det kan man ikke uden videre, hvis ikke man har en amerikansk kreditkort. Du kan dog gøre det ved at købe gavekort til iTunes. De sælges overalt på nettet, så det er bare at Google eller finde ind på Ebay eller denne side, som Politiken har brugt med succes.

Når du har fået dig en kode fra gavekortet til den amerikanske iTunes Store, er det ind i iTunes og vælge USA. Klik efterfølgende på redeem for at indløse dit gavekort. Det giver en mulighed for at oprette en ny konto og det skal du gøre. Under betalingsoplysninger skal du huske at vælge “none”.

Sidenhen skal du indtaste en adresse i USA og iTunes Store er tilsyneladende ligeglad med hvilken, så du kan frit vælge mellem amerikanske adresser. Du finder en adressegenerator på denne side. Ifølge T3, bør du satse på en adresse i Nevada eller Florida, da der ikke der er moms på donwloads.

Herefter skal du blot klikke på ”Continue” og du har nu adgang.

© 2009 – 2010, maczonen.dk. All rights reserved.