Slut med iMac og Mac mini

iMac

Ifølge AppleInsider har Apple selv bekræftet overfor flere udelandske forhandlere, at lagrene af iMacs og Mac mini’er er ved at være tømte.

Og det må jo betyde, at der er nye maskiner på vej inden længe, og det er der jo netop en del rygter om. Flere forhandlere har nemlig fået at vide, at deres ordrer ikke ekspederes og at modellerne ikke ventes på lager igen.

Som vi tidligere har kunnet fortælle, så skulle Apple være klar med en billigere udgave af den hvide MacBook sammen med en endnu tyndere iMac. Den nye iMac ventes at komme til at ligne Apples 24″ LED Cinema Display, der designmæssigt er udviklet til at passe med Apples Unibody-MacBooks.

Det vides endnu ikke hvornår de nye modeller er klar, men der kan ikke være lang tid til at de bliver præsenteret, for også Amazon er løbet tør for iMacs og har været det i længere tid.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.