Store opdateringer til SolidThinking og SolidThinking Inspired

SolidThinking

SolidThinking er nu klar med SolidThinking 8.0 og SolidThinking Inspired 8.0. Der er masser af forbedringer deriblandt understøttelse af High Dynamic Range Imaging og hastighedsforbedringer.

Den fotorealistiske 3D-animations, renderings og modelleringspakke SolidThinking er udkommet i version 8.0 sammen med SolidThinking Inspired 8.0. Blandt nyhederne er understøttelse af High Dynamic Range Imaging, samt en række forbedrede og nye effekter.

SolidThinking 8.0 har også fået forbedret materialebiblioteket, med hurtigere browserhastigheder og muligheder for at lave flere biblioteker. Derudover kan den nye “progressive rendering” og “real-time rendering” hjælpe med at gøre det hurtigere og nemmere at loade previews i selve visualiseringsfasen af et projekt.

SolidThinking Inspired 8.0 byder blandt andet på morphogenesis-teknologi, hvilket betyder, at programmet bedre kan efterligne processer og fysiske love. Derudover også CAD, CAM og CAE-understøttelse.

Priser og systemkrav er ikke oplyst endnu

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.